U heeft een advocaat nodig?

Betrokken, betrouwbaar en betaalbaar… dat zijn eigenschappen van Mauritz Advocatuur in Woerden. Deze visie klinkt door in alle aspecten van de dienstverlening.

Betrokken

Bij Mauritz Advocatuur staat u er niet alleen voor. Het advocatenkantoor biedt persoonlijke en op resultaat gerichte rechtshulp. U kunt verzekerd zijn van een advocaat die oog heeft voor uw situatie en weet wat u nodig heeft. U krijgt snel antwoord op uw vragen. Mauritz Advocatuur zal uw zaak met veel enthousiasme behandelen. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de rechtshulp. Als u een advocaat zoekt met een informele en professionele werkwijze, dan bent u bij Mauritz Advocatuur aan het juiste adres.

Betrouwbaar
Mauritz Advocatuur zet zich in voor uw belangen en is gefocust op het resultaat. Bij dit advocatenkantoor kunt u rekenen op eerlijkheid over de mogelijkheden van uw zaak. Dit betekent dat wij ook eerlijk zijn als uw zaak geen kans van slagen heeft. In overleg zoeken we een aanpak die bij u past. We maken afspraken over de werkwijze en uiteraard houden we ons hieraan. De advocaat geeft u openheid over de kosten en declareert transparant. U kunt uw zaak dan ook met een gerust hart aan Mauritz Advocatuur overdragen.
Betaalbaar

Het doel van Mauritz Advocatuur is om kwalitatief goede rechtshulp en juridisch advies voor een ieder bereikbaar te maken. Mauritz Advocatuur maakt met u duidelijke afspraken over de kosten. We kijken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand of een no-cure-no-pay traject. Misschien heeft u een rechtsbijstandsverzekering zodat u zelf helemaal niets hoeft te betalen. In andere gevallen wordt er een afspraak gemaakt over een betaalbaar uurtarief. Een vaste prijsafspraak (fixed price) behoort ook tot de mogelijkheden. 

Meer informatie vindt u onder ‘tarieven’.

Het advocatenkantoor is gevestigd in Woerden, de hoofdstad van het Groene hart. Dankzij deze centrale ligging werkt Mauritz advocatuur door het hele land.

Maak kennis met mr. Mauritz.

Voordelen van Mauritz Advocatuur:

  • Gratis intake
  • Gratis online advies
  • Eerlijk over mogelijkheden
  • Overleg over aanpak
  • Heldere financiële afspraken
  • Afspraken ook op uw kantoor of bij u thuis
  • Ook ’s avonds of op zaterdag