Tarieven

Gratis intake!

Het eerste gesprek (het intakegesprek) is gratis. Tijdens dit gesprek wordt er een inschatting gemaakt van de mogelijkheden en wordt u hierover geadviseerd. Indien u besluit de zaak door Mauritz advocatuur te laten behandelen, wordt er afspraak over het financiële plaatje gemaakt. Mogelijk worden de kosten gedekt door uw rechtsbijstandsverzekeraar, zodat u zelf niets hoeft te betalen. In andere gevallen wordt er een afspraak gemaakt over het uurtarief. Het uurtarief is inclusief kantoorkosten. Het maken van een vaste prijsafspraak (fixed price) is in veel gevallen ook mogelijk, zodat u van te voren exact weet wat de kosten zijn. En voor incasso-zaken kunt u een no-cure-no-pay traject afspreken. Op deze manier bieden wij altijd betaalbare rechtshulp.

Gefinancierde rechtsbijstand (advocaat van onvermogen)
U heeft een advocaat nodig maar u kunt dit niet betalen? Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, ‘de toevoeging’. U betaalt slechts eenmalig een eigen bijdrage, welke varieert van € 196,- tot € 832,-. Voor meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand raadpleegt u de site van de Raad voor Rechtsbijstand of neemt u contact met Mauritz Advocatuur op.

Algemene voorwaarden
Op alle werkzaamheden van Mauritz Advocatuur zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Gratis online advies!

Snel en makkelijk advies nodig? Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt binnen een werkdag een advies per email, helemaal gratis!